Recent comments

Friss Hírek

Jovetic: Csak a Fiorentina




Stevan Jovetic cáfolta a távozásáról szóló pletykákat és elmondta, hogy olyan akar lenni a Violában, mint Francesco Tottia Romában.
A montenegrói válogatott játékost több európai élcsapattal is kapcsolatba hozták, különösen az utóbbi időkben, miután a Fiorentina csak a kiesés elől menekül.
„Nem itt kéne tartanunk, de az utóbbi fordulókban túl sok pontot hullajtottunk el. Nem szabad megijednünk, csak a játékra kell koncentrálnunk és minél több meccset kell nyernünk. Bent fogunk maradni az élvonalban.” mondta Jovetic a  Corriere dello Sportnak.
„Hogy lehetek-e a Fiorentina ikonja? Az az álmom, hogy én legyek a Viola Francesco Tottija. Az európai porondon is szeretnék bizonyítani, de csakis a Fiorentina színeiben.”
„Folyamatosan arról kérdeznek, mikor távozom Firenzéből. 2016-ig szólószerződésem van, és ha nem tévedek még csak 2012 van. Nyerni akarok valamit a Fiorentinával.”
A Viola jelenleg a bajnoki tabella 16. helyén áll mindössze három ponttal elkerülve a kiesőzónát és vasárnap a Roma otthonába látogatnak.

olaszfoci.hu