Recent comments

Friss Hírek

Másfél hét múlva pótolják az elmaradt meccseket





A Sky Sport 24 értesülései szerint az Olasz Labdarúgó-szövetség április 25-ére tűzte ki azt a játéknapot, amelyen pótolják a most hétvégén elmaradó Serie A-s mérkőzéseket.


Mint ismert, az olasz szövetség törölte a teljes hétvégi fordulót a Serie A-ban és a Serie B-ben is Piermario Morosini tragikus halála után.




Az egész olasz futballcsalád lerója kegyeletét a tragikus hirtelenséggel szívrohamban elhunyt Piermario Morosini emléke előtt. A Livorno középpályásának a csapat Pescara elleni Serie B meccsén állt le a szíve, és a kórházba szállítást követően meghalt.



Mauricio Isla, aki az Udineseben volt az elhunyt csapattársa, a Twitteren tett közzé egy megemlékező mondatot: Piermario, nagyszerű barátként és emberként élsz az emlékeimben. Te vagy a legnagyobb.

Marchisio, a Juventus középpályása eközben a Facbook-ra posztolta ki a következőt: Nem tudom mit mondjak, úgy gondolok rá mint barátomra és mint kollégámra.Nem nagyon ismertem őt, de váltig állíthatom, hogy egy nagyszerű srác volt. Gyakran találkoztam vele még az U-21-ben. Nagyon fogsz hiányozni Piermario.

Adriano Galliani, a Milan alelnöke ezt nyilatkozta a Sky Sport Itali-nak: Ez szörnyű hír, szóhoz sem jutok.Amikor szembe jön a halál, nem tudsz beszélni a fociról.

Emiliano Viviano, a Palermo kapusát is megdöbbentette a hír , a Twitteren egy rövid üzenetben fejezte ki fájdalmát: Megdöbbentem és szóhoz sem jutok. Nyugodj békében Piermario.

NSO.hu-sport365.hu