Recent comments

Friss Hírek

Nem foglalkozom az átigazolási pletykákkal

A Juventus francia középpályása, Paul Pogba, aki csodálatos találattal szerezte meg a győzelmet a Sassuolo elleni hétfői bajnoki találkozón, az átigazolási pletykák állandósult szereplőjévé lépett elő, s a katalán sajtó a közelmúltban már az FC Barcelona 200 millió eurós ajánlatáról cikkezett.


Mindezek ellenére Pogba nem kíván foglalkozni az átigazolási piaccal kapcsolatos pletykákkal, s kizárólag a Juventusra, valamint a csapat előtt álló feladatokra kíván összpontosítani.

"Úgy gondolom, hogy még jobban kell összpontosítanom a pályán, mert ezek a dolgok összezavarhatják az ember fejét." - nyilatkozta Pogba a Corriere dello Sportnak.

"Kizárólag a teljesítményemmel foglalkozom, ahogy azt mindig is elmondom. Amennyiben átigazolási ügyekre kíváncsiak, úgy Mino Raiolát kell kérdezniük.

Arra összpontosítok, hogy megnyerjem a Scudettót, semmi más nem foglalkoztat. Ha nagy játékossá akarok válni, még keményebben kell dolgoznom, s még többet és többet kell dolgozzak az edzéseken.

Próbálok fejlődni minden mérkőzéssel, s élvezem az edzőm és a csapattársaim bizalmát. Fel kell nőnöm és még jobb teljesítményt kell nyújtanom."

forrás: juventuz.blog.hu