Recent comments

Friss Hírek

Nem csak Podolski a hibás

Lukas Podolskit aligha fogják marasztalni Milánóban, de Giuseppe Bergomi szerint nem csak ő tehet arról, hogy nem megy neki Itáliában. 
A német támadó január elején került Londonból Milánóba, miután az Arsenalnál többnyire csak epizódszerepet kapott Wengertől. 
A szurkolók sokat vártak Polditól, ám a 29 éves játékosnak mindössze két gólpasszra futotta eddig olaszországi pályafutása alatt, így aligha lenne meglepő, ha az Inter nem tartana igényt szolgálataira a kölcsönszerződés lejárta után. 
Giuseppe Bergomi, az Inter legendája szerint azonban még nincs veszve semmi.
"Milánóban rendkívül nehéz kivívni a szurkolók szimpátiáját, akik nem hezitálnak kritizálni a játékost, ráadásul azonnal jó játékot várnak tőle. Ha Lukas a következő meccseken jól teljesít, taps és elismerés lesz a jutalma, én pedig bízom benne, hogy meghatározó játékossá tud válni. A Fiorentina elleni vereség alkalmával csatárt játszott a 4-3-1-2-es felállásban, ez pedig nem az ő ideális posztja. Ezt Mancini hamar észre is vette, és kivezényelte a szélre. De sajnos az egész Inter gyengén teljesített, mind az edzőknek, mind a játékosoknak többet kell nyújtaniuk a jövőben" - nyilatkozta a kék-feketékkel bajnoki címet és UEFA-kupát, a válogatottal pedig világbajnokságot nyerő Bergomi. 
Podolskit a sportsajtó rendesen megtalálta a héten, a Gazzetta dello Sport ugyanis Alessio Cerci után a legrosszabb januári igazolásnak választotta a lengyel származású játékost.
forrás: hatharom.com