Recent comments

Friss Hírek

Nagyszerűen játszottunk

A Fiorentina lesz a Juventus ellenfele az Olasz Kupa elődöntőjében, miután a negyeddöntőben kisebb meglepetésre 2-0-ra nyert az AS Roma otthonában.


A meccs hőse a duplázó Mario Gomez volt, akivel természeten rendkívül elégedett volt a találkozót követően Vincenzo Montella, a firenzeiek mestere.

„Nagyszerűen játszottunk, ráadásul mindkét félidőben jobbak voltunk ellenfelünknél, úgyhogy úgy érzem a győzelmünk több mint megérdemelt” - nyilatkozta a találkozót követően Vincenzo Montella, akinek edzőként ez volt az első sikere hat vereség és három döntetlen után a fővárosiak ellen.

Az olasz mester nem győzte dicsérni a duplázó Mario Gomezt sem, aki a legutóbbi két kupamérkőzésén négy gólt szerzett, ráadásul a Roma elleni bajnokin is betalált a kapuba.

„Ezt várjuk Mariótól, hiszen tudjuk, mennyire halálos a tizenhatoson belül. Nem kell neki mindig részt vennie a támadások felépítésében, hiszen ő a kapu előtt tudja kamatoztatni képességeit. Ő olyan játékos, akinek bizalomra van szüksége és erre alaposan rá is szolgált az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményével!”



forrás: digisport.hu