Recent comments

Friss Hírek

Lehetek a Milan és az Inter edzője is

Nem is olyan rég még egyet jelentett a Juventus legújabb kori sikercsapatának és Antonio Conténak a neve, azonban a viharos nyári események után a fiatal tréner ma már az olasz válogatottat irányítja – de vajon meddig?


Mint arról mi is beszámoltunk a napokban, Conte nem maradéktalanul elégedett a válogatott körüli helyzettel, nehezményezi többek között a klubok mentalitását és a szövetség hozzáállását is a dolgokhoz. 

Éppen ezért Conte esetleges korai távozása annak ellenére felmerült már, hogy a 45 éves kapitány teljesítményére egyelőre nem lehet panasza senkinek. De ha Conte távozik a válogatott éléről, vajon hova tovább…?

A szurkolók és az újságírók képzeletét természetesen annak a lehetősége mozgatja meg leginkább, hogy Conte leülne-e a Juventus egyik riválisának padjára a (közel)jövőben. 

Bár pár hónapja még talán mi magunk is kapásból legyintettünk volna egy ilyen felvetésre, jobban átgondolva Conte korábbi megnyilvánulásait, immár korántsem elképzelhetetlen a dolog, sőt.

Aki pedig mégis úgy gondolja, hogy a sikeredző nem vállalna állást egykori kenyéradója riválisainál, annak itt van Conte legfrissebb nyilatkozata, amely csöppet más felfogásról tanúskodik…

“Juventino vagyok, mert a Juventusnál lettem kiképezve és elkészítve, nélkülük sehol nem lettem volna játékosként, és sehol nem lennék edzőként. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ha a sors úgy hozza, hogy lehetőségem lesz az AC Milant vagy az Intert edzeni, nemet mondok majd. Ugyanúgy edzhetném őket is, mert ez a profi hozzáállás.” - nyilatkozta Antonio a CalcioNews24-nek.

Conte játékosként 13, edzőként 3 évet töltött el a Juventusnál, és nemrég azt sem zárta ki, hogy egyszer újra Torinóba vezeti majd őt az élet, most mindenesetre rendesen megkavarta az állóvizet az olasz edzőpiacon. Már meg is van Inzaghi utódja…?

forrás: azzurri.co.hu