Recent comments

Friss Hírek

Hosszabbítani kell Icardival!

Az  Internazionale korábbi legendája, Sandro Mazzola szerint a fekete-kékeknek hosszú távra magukhoz kell láncolniuk Mauri Icardit.


Icardi 22 bajnokin 13 gólt szerzett a fekete-kékek színeiben ebben a szezonban, a Palermo elleni hétvégi 3–0-s sikerhez két találattal járult hozzá. A 21 éves támadó óriási szerepet játszik a klubnál, ehhez képest alig 800 ezer eurót keres évente, plusz a bónuszok.

A Sportmediaset értesülése szerint Icardi évi 3 millió eurós fizetést szeretne magáénak tudni, amellyel Rodrigo Palacio és Nemanja Vidics kategóriájában kerülne, ugyanakkor a portál szerint a klub csupán 2 milliót adna fiatal játékosának, akit Angliából a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea is szívesen vinne.

A fekete-kékek színeiben több mint 400 mérkőzésen szereplő, négy bajnoki címet, két BEK-et és két Interkontinentális Kupát nyerő – az olasz válogatottal Eb-aranyat és vb-ezüstöt szerző – Sandro Mazzola szerint az együttesnek mindenképpen hosszabbítania kell Icardival.

„Az Inter nem szalaszthatja el a lehetőségét, hogy hosszú távra a fekete-kékek kötelékébe kösse őt – mondta Mazzola. – Van elég negatív hír anélkül is, hogy olajat öntenénk a tűzre és viták lángját lobbantanánk fel. A klubnak szorosan magához kell láncolnia, és gondolni a jövőre. Icardi Inter-játékos, még akkor is, ha nem örül a góljainak. Megfelelő személyiség nélkül nem jutott volna el idáig. Persze lehet néha melodramatikus, de olyan jellemet mutatott, amely alapján igazi bajnok válhat belőle.”



forrás: NSO