Recent comments

Friss Hírek

Az utolsó helyezett Parma látogat a San Siróban

A Milan vasárnap este  az utolsó helyezett Parma ellen lép pályára a Serie A 21. fordulójában.


A Milan a 11. helyen áll a bajnokságban 26 ponttal, a mérleg 20 mérkőzésen 6 győzelem, 8 döntetlen és 6 vereség. 

A rúgott gólok száma 28, a kapott góloké 26. A rossoneri az előző 5 bajnoki meccséből egyetlen egyet sem tudott megnyerni. A három vereség mellett (Lazio-Milan 3-1, Milan-Atalanta 0-1, Milan-Sassuolo 1-2) két döntetlen a mutató (Torino-Milan 1-1, Roma-Milan 0-0).

A csapat házi góllövőlistáját Jeremy Ménez vezeti 10 góllal. A második legeredményesebb játékos Keisuke Honda 6 góllal, majd Giacomo Bonaventura következik 3 góllal. Sulley Muntari és Nigel De Jong 2 gólnál jár.

A lombard klub a Serie A-ban 10 mérkőzést játszott a San Siróban, a mérleg 4 győzelem, 2 döntetlen, 4 vereség illetve 12-9 gólarány. Idegenben a következő a mutató: 2 győzelem, 6 döntetlen, 2 vereség.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte keretét. Filippo Inzaghi kijelölte keretét a mérkőzésre. 

Nem áll Pippo rendelkezésére Ignazio Abate, Cristian Zapata, Daniele Bonera, Riccardo Montolivo, Nigel De Jong, Giacomo Bonaventura és Stephan El Shaarawy sem. Philippe Mexés eltiltott. A keretben helyet kapott két új szerzemény, Mattia Destro és Salvatore Bocchetti is. Emellett 4 Primavera játékosunk is ott van a névsorban.

A MILAN KERETE: Christian Abbiati, Stefano Gori, Diego López; Michelangelo Albertazzi, Alex, Salvatore Bocchetti, Davide Calabria, Ivan De Santis, Adil Rami, Cristian Zaccardo; Michael Essien, Sulley Muntari, Andrea Poli, Marco Van Ginkel, Suso, Gian Filippo Felicioli; Davide Di Molfetta, Alessio Cerci, Mattia Destro, Keisuke Honda, Jeremy Ménez, Giampaolo Pazzini.

A Parma az utolsó helyen áll mindössze 9 ponttal, a mérleg 3 győzelem, 1 döntetlen és 16 vereség. 

A 19 rúgott gólhoz 43 kapott gól társul. A Parma az előző 5 bajnokijából egyet megnyert (Parma-Fiorentina 1-0) és négyet elveszített (Parma-Cesena 1-2, Parma-Sampdoria 0-2, Hellas Verona-Parma 3-1, Napoli-Parma 2-0).


A csapat legeredményesebb játékosa Paulo De Ceglie 5 góllal, majd Raffaele Palladino és Massimo Coda következik 2-2 góllal. 

Mint ismert, a Parma a közelmúltban felbontotta Antonio Cassano szerződését, aki a szezonban 5 alkalommal talált be.

A Parma 11 bajnokit játszott hazai környezetben, a mérleg 2 győzelem, 1 döntetlen és 8 vereség. Idegenben 9 meccsen 1 győzelem és 8 vereség a mutató.

Roberto Donadoni, a Parma vezetőedzője kijelölte utazó keretét.

A PARMA KERETE: Bajza, Cassani, Costa, Galloppa, Gobbi, Haraslin, Iacobucci, Lodi, Lucarelli, Mariga, Mauri, Mirante, Nocerino, Palletta, Palladino, Pozzi, Rodriguez, Rispoli, Santacroce, Varela.

A két csapat 63 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 31 Milan és 15 Parma győzelem, míg 17 alkalommal döntetlen született. Ezeken a meccseken a Milan 95 gólt szerzett és 67-et kapott.



A meccset Daniele Doveri vezeti. 

A 37 éves játékvezető 2010 februárjában debütált a Serie A-ban és azóta 65 meccset vezetett. Doveri a Milannak 4 meccsen fújt, a mutató 3 győzelem és 1 döntetlen.

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK A GAZZETTA SZERINT:

Milan: Diego Lopez – Zaccardo, Alex, Rami, Bocchetti – Poli, Van Ginkel, Muntari – Honda, Destro, Ménez.

Parma: Mirante – Cassani, Paletta, Lucarelli, Costa – Mauri, Lodi, Nocerino – Varela, Palladino, Rodriguez.

forrás: acmilan.hu