Recent comments

Friss Hírek

A Juventus már bejelentkezett Dybaláért

Maurizio Zamparini, a Palermo labdarúgócsapatának elnöke egy rádióinterjú során elismerte, hogy megromlott a viszonya Paulo Dybalával, aki már nem sokáig lesz a szicíliai csapat játékosa. 


„Már nem beszélek Dybalával, teljesen megváltozott. Nagyszerű fickó, de elcsavarták a fejét a pletykák és a rossz tanácsok. Olyan emberek suttognak a fülébe, akik csak pénznyomógépként tekintenek rá. Ugyanabban a helyzetben vagyunk Paulóval, mint korábban Edinson Cavani és Javier Pastore esetében"– mondta Zamparini a Radio Kiss Kissnek.

„Idén robbant be Dybala, de már korábban is tudtam, hogy nagyszerű játékos lesz. A srácot azonban olyan emberek veszik körül, akik nem az ő érdekeit veszik figyelembe. Nagyon nehéz lesz Palermóban tartani. Ez a FIFA ostobaságának műve, a labdarúgás az ügynökök kezébe került, akik csak meg akarnak gazdagodni."

Zamparini a Tuttosportnak azt is megerősítette, hogy a Juventus már bejelentkezett a 2014–2015-ös bajnoki szezonban tizenegy gólnál járó Dybaláért.

„Giuseppe Marotta már felvette velünk a kapcsolatot és jelezte, hogy a Juventus szívesen szerződtetné Paulót, amennyiben megválnánk tőle. Mondtam neki, hogy jobban örülnék, ha Paulo Torinóba igazolna, mivel szeretném, ha Olaszországban maradna. Azonban már jól ismerem Marottát és leszögeztem neki, hogy semmiféle kedvezményt nem fog kapni."

A Serie A címvédője azonban nincs egyedül, olasz lapértesülések szerint az Arsenal, a Chelsea, a Manchester United és a PSG is érdeklődik az argentin csatárért.

forrás: NSO