Recent comments

Friss Hírek

A Juve manipulálta a felvételeket

Ahogy azt megírtuk, a Serie A 22. fordulójában a listavezető Juventus 3–1-es győzelmet aratott a Milan ellen. 


A találkozó első gólját egy egyértelműnek tűnő leshelyzet után az argentin Carlos Tévez szerezte, amely azóta felkorbácsolta a kedélyeket.

Adriano Galliani, a Milan alelnöke azt mondta, a rendező a mérkőzés folyamán többször is olyan szögből mutatta meg a gólról a visszajátszást, amelyből úgy tűnhet, Tévez találata szabályos volt.


„A Serie A-ban a Juventus az egyetlen olyan klub, amely felvételeket gyárthat a mérkőzésekről, és ellenőrizheti ezeket. Úgy gondolom, a visszajátszást direkt olyan szögből mutatták meg, amely nem bizonyította egyértelműen a lesállás tényét – mondta Adriano Galliani, a Milan elnöke aki azért lobbizik, hogy a következő szezontól független rendezőigazgatókkal dolgozzon a szövetség. – A következő ligaülésen kérni fogom, hogy egyedül a liga gyárthassa a meccseket, és ne engedje egyetlen klubnak sem, hogy beleszóljon a saját magáról szóló felvételbe.”

Jelen pillanatban a Serie A fordulóiban tíz rendező dolgozik. Hatot a Sky, hármat a Mediaset küld a mérkőzésekre, egy pedig független. A Milan azt szeretné, hogy a 2015–2016-os kiírásban már mind a tíz rendező független legyen, és ne a jogokat megvevő szolgáltatók küldjék őket.

forrás: NSO