Recent comments

Friss Hírek

RAIOLA: A Roma nem engedheti meg magának Ibrát

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma nem engedheti meg magának Zlatan Ibrahimovic szerződtetését – hangoztatja a svéd klasszis ügynöke, Mino Raiola.


A Paris Saint-Germain csatárát az elmúlt hetekben előszeretettel boronálták össze a „farkasokkal". A 33 éves támadó számára nem lenne ismeretlen a Serie A légköre, hiszen korábban a Juventusban, az Interben és a Milanban is játszott. A Romában viszont nem fog – legalábbis az ügynöke szerint.

„Hogy Ibra visszatérhet-e Olaszországba? Azon múlik, mit szeretne – mondta a Radio Anch'io Sportnak Mino Raiola. – Még másfél évig érvényes szerződése van a Paris Saint-Germainnel. Eladhatatlan a párizsiak számára, és az egyezség lejárta előtt nem hagyja el a várost. Minden tisztelet mellett nem hiszem, hogy a Roma megengedhetné őt magának."

Raiola másik kiemelt ügyfeléről, Mario Balotelliról is szólt pár szót. Az olasz támadó rajtja finoman szólva döcögősen sikerült a Liverpoolnál, de az ügynök védelmébe vette a balhés futballistát.

„Hiba volt-e, hogy Mario elhagyta a Milant? A döntést akkor kell megítélni, amikor az megszületett. A nyáron helyes döntés volt elhagyni a Milant, most ismét megtennénk. Mario a világ legjobb bajnokságába igazolt, de egyelőre nem teljesít jól a Liverpoolban néhány ok miatt. Ugyanakkor Balotelli csendben van és keményen dolgozik, hogy visszatérjen csúcsformájába, nem bánom, hogy elhagyta a Milant. Nem kell többet a magánéletéről beszélgetnünk, ez pedig nagy fejlemény. Majdnem tíz hétre kidőlt sérülés miatt, nem lehet addig bírálni, amíg nincs százszázalékos formában."

„Nem könnyű külföldre szerződni, és egyből jól teljesíteni egy új környezetben, de nem aggódom Balotelli miatt úgy, ahogyan az olasz sajtó teszi. Juventus? Tagadták az értesüléseket, én pedig nem beszélek az átigazolási piacról, amíg az nyitva tart."


forrás: NSO