Recent comments

Friss Hírek

A sok döntetlen probléma

Rudi Garcia a Fiorentina elleni mérkőzés előtt elismerte, probléma az utóbbi időben elért sok döntetlen.

 
"Nem értem miért ez a sok kétkedő, hiszen még 57 pontot össze lehet gyűjteni."- kezdte Garcia.

A Roma mínusz egyről mínusz öt pontra került a listavezető Juventustól a legutóbbi döntetleneknek köszönhetően.

"Az igaz, hogy mostanában nem vagyunk kiegyensúlyozottak, még akár az adott meccsen belül sem. Teljesen normális, hogy amikor nem megy a játék, akkor a média kritizálni kezd, de ezt kiegyensúlyozottan és objektíven kell csinálnia."

"Az utóbbi időben sok döntetlenünk volt és ez gond, de én mindig pozitívan gondolkodom, hogy sikerüljön győzni. A szezon nagyon hosszú még és minden hétvégén 100%-ot kell nyújtani, mindent meg kell tenni a győzelemért. Számunkra most nincs más, csak a Fiorentina, a Fiorentina és a Fiorentina."

A Roma kedden kupameccset játszott az Empoli ellen, ahol a hosszabbításban egy vitatható tizenegyessel jutott tovább a Roma.

"Azért dolgozom a futballban, hogy örömöt okozzak a szurkolóknak és megértem, hogy az Empoli elleni meccsen nem voltak elégedettek, hiszen a támadójátékunk nem volt túl hatékony. Ilyenkor meg sokszor előfordul, hogy gólt kapsz. Talán kimondhatjuk, hogy jogos volt a büntető, de azt nem lehet kijelenteni, hogy nem volt tizenegyes. Ezért szeretném én is, ha lenne gólvonal technológia és nem pedig csak a videó visszajátszás segítené a játékvezetőt."

"A játékvezető a legjobb helyzetben volt ahhoz, hogy meghozza a döntést. Én ahhoz az 50%-nyi csoporthoz tartozom, amelyik azt mondja jogos volt a büntető, de tudom, hogy a másik 50 másképpen látja."

"Bíznunk kell a játékvezetőkben, ők becsületes emberek. A csapatnak szintén szüksége van a szurkolók bizalmára, mert ők jobban játszanak, ha szurkolnak nekik. Ráadásul három sorozatban szerepelünk még, ezért sem értem, hogy miért kell olyan negatívnak lenni egyeseknek."

A Fiorentina elleni keret: Astori, Borriello, Calabresi, Holebas, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Florenzi, Iturbe, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Somma, Strootman, Totti, Ucan 


forrás: asroma.hu