Recent comments

Friss Hírek

Más mérkőzés lesz

Vasárnap este a Juventus ismét a Hellas Verona csapatával néz farkasszemet, ezúttal azonban a bajnokságban találkozik a két csapat. 


Allegri szerint nem érdemes 6-1-es eredményt várni, teljesen más találkozó lesz.

Allegri szerint Mandorlini csapata még nagyobb lendülettel veti majd bele magát a találkozóba, hogy feledtetni tudja a szurkolóival a kupában elért csúfos eredményt. Ezzel a mérkőzéssel a bajnokság féltávhoz érkezik, Allegri szerint pedig innentől a legkisebb hiba sem megengedett, amennyiben ismét el akarják hódítani a bajnoki címet.

„A bajnoki mérkőzés teljesen más lesz, mint a csütörtöki. A nagy arányú vereség után teljesen más lesz a hozzáállásuk a találkozóhoz, sokkal óvatosabbak lesznek, egy centiméter területet sem hagynak majd nekünk. Őrültség lenne azt gondolni, hogy könnyű mérkőzés vár ránk.”

„Különösen fontos találkozó lesz, tekintetbe véve, hogy a bajnokság mely szakaszában vagyunk. A lehető legkevesebb hibát szabad csak vétenünk a bajnokság második felében, sokkal kevesebb időnk lesz ugyanis helyrehozni őket.”

„ Nekünk csak lehajtott fejjel szabad előremenni és hozni a győzelmeket, ennyi kell a bajnokság elhódításához. Sok győzelemre van még szükségünk a bajnokság vége előtt, ma este is be kell gyűjtenünk a három pontot.”

Allegri elégedett volt a csütörtökön látottakkal , és megnyugodott, hogy még a viszonylag tartalékos csapat is simán hozta a meccset. Ezúttal azonban minden bizonnyal a hétközben pihenőt kapó Andrea Pirlo és Carlos Tévez is helyet kaphat a kezdőben.

„Sokat tanultam abból a  mérkőzésből, bár az edzéseken napról napra látom őket, ismét megnyugtattak engem a fiúk. Ez azt jelenti, hogy sokkal több a variációs lehetőségem, mérkőzés közben is tudok taktikát változtatni. Igazi bónusz látni, hogy a kevesebb játéklehetőséget kapó játékosok is ilyen jó formában vannak. Vasárnap ismét visszatérnek azok, akik csütörtökön kimenőt kaptak, de megnyugtat, hogy ilyen emberek ülnek a kispadon.”

A mai mérkőzésen ismét pályára léphet Martin Cáceres, azonban Arturo Vidal minden bizonnyal nem kap majd szerepet, mandulagyulladással kórházban kezelték a héten.

„Vidal sokkal jobban van már, szombaton pedig már el is hagyhatta a kórházat. Megvizsgáljuk majd az állapotát edzés közben is, de nem valószínű, hogy  a pályán láthatjuk majd. Bár játszani akar, antibiotikumokat kellett szednie. Martin viszont ismét bevethető.”

Allegri emellett szót ejtett az Inter védőjéről, Juan Jesusról, aki Giorgio Chiellinit sportszerűtlennek nevezte, miután eltiltást követelt a lekönyöklése után.

„Chiellni nem sportszerűtlen. Azon a meccsen Juan Jesus volt szerencsés, hogy a bíró nem látta a könyöklését, különben pirosat kapott volna és büntető járt volna nekünk. De komolyan, jobban járt volna, ha csendben marad.”

forrás: Juventusfc.hu