Recent comments

Friss Hírek

Megérkezett a harmadik téli igazolás

Úgy néz ki, Podolski és Shaqiri megszerzése nem volt elég az Inter vezetőinek, a csapat továbbra is jól forgolódik a téli átigazolási piacon. 


A német és a svájci klasszis után most egy valamivel még kevésbé ismertebb, de nagy tehetségként számon tartott játékos aláírását húzzák be. 

A 22 éves, 6-szoros horvát válogatott Marcelo Brozovic gépe tegnap este fél 8 magasságában landolt Milánóban – számol be róla a Gazzetta dello Sport. A fiatal középső középpályás ma esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon, azt követően pedig találkozik Thohirral, és az elnök jelenlétében szignózza új szerződését.

Szerződését, amely a hírek szerint 4,5 évre köti majd őt Milánóba 1,5 milliós kezdeti bérrel, miközben a Nerazzurri 8+2 millió eurót utal át a Dinamo Zágráb számlájára a mindkét lábát kiválóan használó labdarúgóért.

“Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan nagy klubban játszhatok, mint az Inter!” – ezek voltak Brozovic első szavai új állomáshelyén. Hamarosan kiderül, fognak-e a szurkolók is ennyire örülni a megszerzésének.

forrás: azzurri.co.hu