Recent comments

Friss Hírek

Torinóban játsszák az olasz-angolt

Az Olasz Labdarúgó Szövetség hivatalosan megerősítette, hogy a Juventus Stadionban rendezik meg a március 31-i Olaszország-Anglia felkészülési mérkőzést.


Az Azzurri és a Háromoroszlánosok az elmúlt három év alatt már harmadik alkalommal fognak megmérkőzni, miután 2012-ben a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa Bajnokságon, valamint tavaly, a brazíliai világbajnokság csoportkörében is találkoztak.

A Vivo Azzurro hivatalosan megerősítette a korábbi pletykákat, miszerint a Serie A bajnokcsapatának stadionja fog otthont adni a fenti mérkőzésnek.

“A torinói Juventus Stadion fogja vendégül látni az olasz válogatottat az Anglia elleni mérkőzésén, amelyet március 31-én, három nappal a Bulgária elleni idegenbeli Európa bajnoki selejtező (március 28) után” – olvasható a honlapon.

“Az Azzurri és az angol válogatott utolsó mérkőzésére a tavalyi világbajnokságon, június 14-én került sor, melyen az Azzurri 2-1-re győzött.”

A márciusi mérkőzés után egy még ki nem jelölt időpontban az angol válogatott is vendégül fogja látni a Squadra Azzurrát.

forrás: Juventusfc.hu