Recent comments

Friss Hírek

Tíz emberrel nyert a Lazio, nem lesz milánói derbi

A Lazio Lucas Biglia tizenegyesből szerzett góljával nyert a Milan ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy biztosan nem lesz milánói derbi a négy között.


A Milan-ultrák Adriano Galliani elnök ellen és Pippo Inzaghi vezetőedző mellett demonstráltak a találkozón, ugyanis úgy hírlik, egy újabb vereség a korábbi ikon állásába kerülhet. A drukkerek azonban sokkal inkább Gallianit hibáztatják a gyenge eredményekért. 

A Lazio alig három nappal korábban 3–1-re győzött a Milan ellen a bajnokságban, és ezúttal is könnyen előnybe kerülhetett volna, ugyanis a hazaiak kétszer is könnyelműen adtak haza, de a vendégek nem éltek a kínálkozó lehetőségekkel. Aztán a szünet előtt Biglia váltotta gólra a Michelangelo Albertazzi kezezése miatt megítélt büntetőt. Cana öt perc alatt begyűjtött két sárgát, de a Milan nem tudott élni az emberelőnnyel, a Lazio megőrizte előnyét.

Inzaghi csapata az utolsó esélyét is elveszítette, hogy valamilyen trófeáért küzdjön a szezonban, kérdés, mi lesz a szakember sorsa a klubnál.

NEGYEDDÖNTŐ
Milan–Lazio 0–1 (Biglia 38. – 11-esből)


forrás: NSO