Recent comments

Friss Hírek

Ezt az ajánlatot nem utasíthattuk vissza

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina vezetőedzője, Vincenzo Montella pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a firenzei együttes kolumbiai válogatott szélsője, Juan Cuadrado a Chelsea-hez igazol.


„Őszintén szólva, ezt az ajánlatot nem utasíthattuk vissza. Edzőként nem örülök, hogy távozik, de józan paraszti ésszel gondolkodva megéri, mert annyi pénzt kapunk érte. Cuadrado élvezte nálunk a játékot, mindig profihoz méltó módon viselkedett. Örülök, hogy jól alakult a sorsa, nagyon jó csapathoz igazol” – mondta Montella, aki a Chelsea-t név szerint nem említette, de kérdésre válaszolva megerősítette, hogy a kolumbiai futballista a londoniakhoz szerződik.

A szakember megerősítette, az üzlet keretein belül Mohamed Salah, a Chelsea egyiptomi válogatott támadója Firenzébe költözik.

„Szalah személyében olyan játékossal erősödünk, akinek alkalmazkodnia kell az olasz bajnoksághoz, amely a svájcitól és az angoltól is különbözik. Cuadrado több poszton képes játszani, mint ő. A 3–5–2-es felállásban Joaquín helyetteseként számítunk rá, nem valószínű, hogy megváltoztatnánk a játékrendszerünket. A 4–3–3-as szisztémában, valamint a csatár mögötti szerepkörben érzi magát a legjobban, topjátékosnak tartom. Remélem, sikerül helyet szorítanunk számára az öt középpályással felálló csapatunkban, de nehéz lesz ugyanazon a szinten teljesítenie, mint Cuadradónak” – mondta Montella a korábban a Baselben is megforduló labdarúgóról.

Az olasz szakvezető hozzátette, a téli átigazolási időszakban szerződtetett Alessandro Diamanti és Alberto Gilardino jól ismeri a Serie A-t, készen állnak a bevetésre.

forrás: NSO