Recent comments

Friss Hírek

A Napolinak a harmadik hely a tét, a Genoa először nyerne idén!

Ma este kiderül, a Napoli képes lesz-e visszaelőzni riválisait, és meg tudja-e őrizni a harmadik helyét a bajnokság 20. fordulója után.




A Napoli-Genoa meccs esélyese egyértelműen a hazai együttes. 

A vendégek ugyan nem kezdték rosszul a szezont, azonban december eleje óta valami nincsen rendben a gárda háza táján. Habár akkor még a Milant győzték le 1-0-ra, azóta öt tétmeccsükön maradtak nyeretlenek, két pontot szereztek mindössze és azt is hazai környezetben. 

Azonban a rossz forma ellenére nem szabad leírni az együttest, hiszen ebben a kiírásban a Milan mellett már a Laziót is sikerült megtréfálniuk, ráadásul a listavezető Juventus egyetlen veresége is Gian Piero Gasperini gárdájának nevéhez fűződik.

A Napoli azonban ennek ellenére esélyesebb, hiszen a csapat a szezonban eddig tizennégy tétmeccset játszott hazai pályán és csak két alkalommal kapott ki és háromszor játszott döntetlent.


A két gárda a bajnokság első fordulójában már találkozott egymással, akkor Genovában mérték össze tudásukat a felek. Akkor José Callejón már a harmadik percben megszerezte a vezetést a Napolinak, de a negyvenedikben Mauricio Pinilla még egyenlített. Sokáig úgy nézett ki, hogy döntetlennel zárnak a felek, azonban a kilencvenüötödik percben Jonathan de Guzmán megszerezte Rafael Benítez alakulatának a három pontot érő találatot.


Nos, hogy a Napoli ismét legyőzi-e a Genoát és ezzel visszafoglalja a tabella harmadik helyét, avagy a vendégek okoznak kisebb meglepetést a Stadio San Paolóban, megszerezve ezzel első győzelmüket ebben az esztendőben, az 21:00-tól kiderül a DIGI Sport 1-en.


forrás: digisport.hu