Recent comments

Friss Hírek

A Juventus most csak négyet vágott a Hellasnak

Az olasz labdarúgó-élvonalban, a Serie A-ban a Juventus–Hellas Verona bajnokival zárult a forduló, és a hazaiak a papírformának megfelelően magabiztos, sokgólos győzelmet arattak. 


Most minden más lesz – fogadkozott a Hellas Verona mestere, Andrea Mandorlini, utalva azzal, hogy pár napja alapos, 6–1-es verést kapott csapata ugyanitt a Juventustól, csak éppen az Olasz Kupában. 

Igaza is lett a mesternek, ugyanis akkor az ötödik, most a harmadik percben kapták az első gólt; a hétközben Sebastian Giovinco, most Paul Pogba zörgetett először hálót. 1–0!

Ebben az idényben a Serie A-ban még nem kapott gólt az első negyedórában a Verona...

Nem sokra rá Álvaro Morata Carlos Téveznek is előkészített egy gólt (2–0), majd pár perc múlva teljesen összerogyhatott volna a Hellas, ha Andrea Pirlo szabadrúgását nem szedi ki a bal felső elől a Pogba-találatnál amúgy hibázó Rafael Pinheiro. 

Kissé elkényelmesedett az éllovas ezt követően, csak közepesen veszélyes középtávoli lövésekig jutott, majd amikor a szünet után Lazarosz Hrisztodulopulosz helyzetbe verekedte magát, és ezen fellelkesülve Mandorlini beküldött a görög és Luca Toni mellé egy harmadik csatárt, Javier Saviolát, megrázta magát az „Öreg Hölgy", és Giorgio Chiellini előretörése után Roberto Pereyra lehűtötte a kedélyeket. 3–0!

A hajrá előtt Carlos Tévez még egyszer betalált (4–0, az argentin nagyon szeret a Verona ellen futballozni), de a Hellas fejlődése így is kézzel fogható. 6–1 után 4–0...

Az már tegnap eldőlt – a Juvét üldöző AS Roma 1–1-re végzett a Palermo otthonában –, hogy a hogy a bajnokság első felénél a torinóiak végeznek a tabella élén, és ezzel a sikerrel három pontról ötre növelte előnyét a címvédő a „farkasok" előtt. 


Juventus–Hellas Verona 4–0 (Pogba 3., Tévez 7., 74., Pereyra 66.) 

forrás: NSO