Recent comments

Friss Hírek

Cassano szerződést bontana?

Úgy tűnik, sosem érnek véget a Parma problémái. 


A csapat 9 pontjával tökutolsó a tabellán, ami a fele a bentmaradó helyen álló Chievo pontjainak, és a pénzügyi nehézségek (amelyek miatt idén már pontlevonással is sújtották a csapatot) a tulajdonosváltással sem látszanak megoldódni. 

Tegnap pedig robbant a Cassano-bomba: a balhés támadó szerződésének felbontását kéri a klubtól.
 
Cassano indokait persze meg lehet érteni: FantAntonio elmondása szerint kereken fél éve nem kapott fizetést, így amennyiben nem rendezi vele szemben a tartozását a klub, azonnali hatállyal kérvényezi szerződése felbontását – sőt, adott esetben akár jogi lépéseket is hajlandó lenne tenni.

A klub hivatalos közleményt adott ki az ügyben, amely viszont tagadja, hogy ilyen helyzet állt volna elő a játékos és a csapat között:

“A sajtóban megjelent híresztelések, melyek szerint Antonio Cassano ‘felszólította’ volna a klubot bizonyos tartozások rendezésére, teljességgel alaptalanok. A játékos egyszerűen egy limitet határozott meg a klub felé, de semmiféle hivatalos kérelmet nem nyújtott be, és jogi lépéseket sem helyezett kilátásba. Ez egy egyszerű felkérés a fizetésre, teljességgel szokatlan, öncélú, ráadásul haszontalan lépés.

Nehéz lenne ezek után elképzelni, hogy a Parma és Cassano tavasszal is együtt küzdjenek a bentmaradásért, a kérdés már csak az: mi lehet az új állomáshelye a csatárnak – no és persze kivel pótolhatják őt a Sonkások, ha már Balotelli szerződtetése nem jött össze…

forrás: azzurri.co.hu