Recent comments

Friss Hírek

A legfontosabb a továbbjutás

A Roma csak hosszabbítás után csikarta ki a továbbjutást a szívósan küzdő Empoli ellen a 114. percben értékesített De Rossi büntetőnek köszönhetően.

 
A mérkőzés hosszabbításában Piotr Zielinski szerelte a tizenhatoson belül Leandro Paredest és a játékvezető büntetőt ítélt, azonban a visszajátszásokon látszik, hogy az Empoli játékosa előbb a labdát találta el.

"Lehetett látni, hogy eltalálta a lábait, viszont azt nem lehet eldönteni, hogy előbb elrúgta-e a labdát, vagy sem. Szerintem a játékvezető nagyon jó helyzetben volt ahhoz, hogy döntsön, hiszen mindössze 5 méterre volt az esettől, ezért hinnünk kell az ítélet helyességében."- mondta Garcia a meccs után.

"Mindenesetre nem akarok a játékvezetésről és az ítéletekről beszélni. Beszélhetnénk a futballról, kérem?"

Nagyon sok szurkoló, szurkolói oldal és még a római Corriere dello Sport szerint sem volt tizenegyes a megadott büntető, a Roma azonban csak ennek köszönhetően harcolta ki a továbbjutást.

"A kupában a legfontosabb a továbbjutás. Tudható, hogy ha nem duplázzuk meg az előnyünket, akkor azzal az egyenlítést kockáztatjuk. Tudtuk, hogy az Empoli roppant kellemetlen ellenfél és igaz számos lehetőségünk volt, de nem sikerült azokat kihasználni. Végül azért csak sikerült továbbjutni."

"Nem vagyunk rossz formában és 120 percet játszottunk, de támadásban javulnunk kell és gólokat kell szereznünk. Az Empoli nagyon szilárd csapat, habár a góljukon kívül nem nagyon volt lehetőségük. A hozzáállással elégedett vagyok, de egyenletesebb teljesítményre lenne szükség. Megint új felállásban játszottunk, amit még szokni és tanulni kell."

Az utóbbi napokban egyre jobban kérdésessé vált Mattia Destro jövője, akit több csapattal is szóba hoztak.

"Nem tudom miként dönt az elnök Úr, ha egy nagyon jó ajánlat érkezik. Egy játékos sem érinthetetlen. Remélem, hogy az átigazolási időszak határideje mihamarabb eljön, mert már vagy tíz alkalommal el kellett mondanom, hogy Mattia marad."

"Hogy kedvelem-e Joveticet? Persze, ahogyan Agüerót, Dzekót és Nasrit, valamint bármelyik Manchester City játékost." 


forrás: asroma.hu