Recent comments

Friss Hírek

Változtatni kell a hozzáálláson

Rudi Garcia úgy véli, a Roma az egész első félidőt oda ajándékozta a Palermónak, viszont ezen a jövőben mindenképpen változtatni kell.

 
"Mindenekelőtt leszögezném, hogy az első félidőben nem játszottunk. Szinte álltunk a pályán, nem voltak bemozdulások, ami egy olyan csapat ellen különösen veszélyes, amelyik remek formában van, ráadásul már a második percben megajándékoztuk őket."- kezdte Garcia a meccs után.

"Szerencsére a félidő után magára talált a csapat, változtattunk a rendszeren, többet futottunk és sokkal intenzívebb stílusban játszottunk. Az első félidőben nagyon messze voltunk az ellenfelünktől, ezt pedig a későbbiekben el kell kerülnünk, ha nem akarunk így pontot veszteni."

"Az ilyen meccsekbe azonnal be kell kapcsolódni, oda kell tenned magad, erről beszéltünk, de ezt meg is kell tennünk. A játékosoknak meg kell érteniük, hogy a meccs minden egyes pillanata fontos, ezért nem kezdhetünk el csak akkor focizni, amikor már hátrányban vagyunk. Dolgoznunk kell azon, hogy következetesek legyünk, mert ez hiányzik a meccseink alatt a játékunkból. Az egész csapat rossz volt az első félidőben."

A második félidőben bemutatkozott a 18 éves Verde, aki Iturbét váltotta.

"Ez nem volt kockázatos vállalkozás. Verde hasonló képességekkel rendelkezik, mint Iturbe, gyors, ballábas és még több tapasztalattal sokat tud segíteni a csapatnak. Nem számíthattunk Gervinhóra, Totti pedid influenzás volt, így a másik lehetőség Borrielló szerepeltetése volt, de inkább Verdét játszattam annak érdekében, hogy megmaradjon a formáció."

"Miután több játékosunk lett a középpályán, a csapat mindjárt kiegyensúlyozottabbá vált és nem csak a védekezésben, de a támadásban is. Kevin Strootman sokkal jobban elbánt már Vazquezzel, így a támadásokban már nagyobb szabadságunk lett."

"Keményen kell dolgoznunk, nehéz meccsek várnak ránk, ezért össze kell szorítanunk a fogainkat és ha lehet, növelnünk kell az intenzitást. Ne feledjük, a Lazio ellen 2:0-ás hátrányban voltunk, tehát valahol már változott ez a hozzáállásunk." 


forrás: asroma.hu