Recent comments

Friss Hírek

BENÍTEZ: A Juventus fogja megnyerni a Scudettót

A Juventus csaknem tizenöt esztendő után tudott ismét diadalmaskodni Nápolyban, s a mérkőzés lefújását követően, megszólalt a vesztes hadvezér, Rafa Benítez is, aki a játékvezető munkájában kereste csapata vereségének okát.


"A Juventus egy roppant erős csapat, azonban nem nehéz észrevenni Chiellini fehér mezét, s különösképpen a kötést a fején, mögötte Cáceresszel." - utalt a spanyol mester a Juventus második találatára.

"Tavaly megtanultam azt a kifejezést, hogy "ez előfordulhat", s ez mindig így megy a Juventus ellen. Versenyben voltunk 1:1-nél, azonban a lesgól megváltoztatott mindent, s ismét futnunk kellett az eredmény után.

Elismerésünk a Juventusnak, mivel kiválóak és keményen dolgoznak , s ez az oka annak, hogy három éve nyernek, s ismét nyerni fognak. A dühünk abból származik, hogy ezek a hibák miatt nem játszhatunk ugyanazon a szinten."

Benítezt egy újságíró megkérdezte arról, hogy úgy érzi-e, a játékvezetői döntések büntetésként történtek azért, mert a Napoli legyőzte a Juventust a Szuperkupa-döntőben. 

"Annyit mondok, hogy a Juventus fogja megnyerni a Scudettót. Azt követően, hogy olyan sok Juve meccset láttam, csak ennyit mondhatok." - mondta Benítez mosollyal az arcán.

"Sajnálom a Romát, de rá kellett jönnöm, hogy a Juventus fogja megnyerni a Scudettót."

forrás: juventuz.blog.hu