Recent comments

Friss Hírek

Még igazolni fogunk egy csatárt

A francia tréner elárulta, a Roma még a téli átigazolási időszak vége előtt igazolni fog egy csatárt, azonban a csapat és ő is most a ma esti, Empoli elleni bajnokira összpontosít.

 
Miután Mattia Destro hivatalosan is a Milan játékosa lett, az utóbbi napokban több játékos neve is felmerült a Románál, mint lehetséges pótlás.

"Mindannyian tudjuk, hogy az átigazolási időszak befejeztéig nagyon sokat fognak ezekről beszélni. A játékosok tudják ezt és mindannyian 100%-ig a  meccsre összpontosítanak, nem másra. Arra koncentrálunk, amit tudunk és meg akarjuk szerezni mind a három pontot. Magabiztos vagyok a csapatot illetően."- kezdte Garcia a sajtótájékoztatót.

"Destro? Így működik a piac. Nem csak az számít, hogy mit akar a klub, hanem az is, hogy mit akar a játékos és mit akar a másik klub. Szeretném megragadni az alkalmat és elmondani, hogy nekem nem változott a véleményem Destróval kapcsolatban, ő szeretett volna többet játszani, ezért teljesen normális volt, hogy elengedtük. Amíg valaki a Roma játékosa, addig kiállunk mellette, hiszen sosem tudni, hogy mikor távozik. Utána már könnyű azt mondani, hogy közösen döntöttünk így. Viszont már azt is tudjuk, hogy lesz helyettese, egy középcsatár. Hogy ki? Ha elmondanám, nem lenne állásom."

Amennyiben nyer a Roma, úgy még ha ideiglenesen is, de megközelítheti a listavezető Juventust.

"Már mondtam, három kiírásban is ott vagyunk. A bajnokságban a második helyen állunk. A számok önmagukért beszélnek, nem gyakran lehetett a Románál ilyen számokat látni. Az utóbbi időben kicsit sok volt a döntetlen, ennek ellenére mi mindent megtettünk a győzelemért. Arra kérem az embereket, hogy ne felejtsék el a múltat, ne csak a nemrégre emlékezzenek."

"Csak saját magunkra támaszkodhatunk és előre kell tekinteni. Meccseket kell nyerni, ezt szeretné mindenki."

"Ami az Empolit illeti, talán taktikailag az egyik legegységesebb csapat a bajnokságban. Az eddigi két meccsünkön sikerült feltörnünk őket, igaz nem sikerült túl sok gólt szereznünk. A csapat hozzáállása nem változott. Remélem, hogy a srácok felismerték azt, hogy a szabadrúgásoknál jobban kell védekezniük és a befejezéseknél sokkal hatásosabbnak kell lenniük."

"A sok döntetlen ellenére már megmutattuk azt, hogy tudjuk hogyan kell nyerni hazai pályán. Olvastam, hogy a stadionunk egy erőd volt, ezért most ezt kell visszaállítanunk és ezen az tud segíteni, ha mi szerezzük meg a vezetést. Ennek érdekében mindent meg kell tennünk, de persze utána az egész meccsen a maximumot kell nyújtani. Azt akarom, hogy látszódjon a győzelmi akarás a játékosokon az első perctől kezdve és amíg azt látom, hogy ők maximálisan megtesznek mindent a győzelemért, addig nyugodt vagyok. Ki kell használnunk a hazai pálya előnyét, mert a szurkolóink fantasztikusak. Amikor egy csapatnak nehezen megy, akkor van igazán szüksége a szurkolókra és biztos vagyok benne, hogy most is azt fogjuk látni, hogy a szurkolóink mögénk állnak, ahogy eddig is tették. Sokkal erősebbek leszünk, ha velük kiegészülve 12-en leszünk." 


forrás: asroma.hu