Recent comments

Friss Hírek

Pogba nem tér vissza Manchesterbe

A Juventus karmestere, Andrea Pirlo szerint kizárt, hogy Paul Pogba valaha is visszatérjen a Manchester United-be.




A 35 éves Pirlo szerint a Vörös Ördögök csak magukat hibáztathatják azért, amiért nem adtak lehetőséget a most 21 éves Pogbának a kibontakozásra, ami után a francia válogatott középpályás 2012-ben a Bianconerihez távozott.

A Torinóban eddig eltöltött 2,5 éve alatt számos nagycsapat figyelemmel követte/követi a Polip helyzetét, így a Real Madrid mellett a Manchester United is. Viszont az olasz válogatott Pirlo úgy véli, hogy a United megfizeti az árát annak, hogy nem adtak elengedő lehetőséget a Manchesterben eltöltött 2 éve alatt Pogbának.

“Valamilyen oknál fogva nem adtak neki esélyt a bizonyításra, és ez egy olyan hiba, amivel együtt kell élniük. Nem tudom elképzelni, hogy ő bármikor is visszatérne a Manchester United-be.”

A szigetországban eltöltött időszaka alatt mindössze hétszer, akkor is csereként szerepelt az MU-ban, azonban 2012 óta a Juventus és a francia válogatott kulcsfigurájává nőtte ki magát. Sorozatban két olasz bajnoki címe után tavaly nyáron a brazíliai világbajnokság legjobb fiatal játékosának választották.

“Amikor először velünk együtt edzett, láttuk, hogy van benne valami. Az elmúlt két évben pedig a világ egyik legjobb játékosává vált” – adta hozzá Pirlo.

“Természetes, hogy lesznek opciói, és ezzel ő is tisztában van. Nem játszhatsz olyan szinten, amilyenen ő teljesít anélkül, hogy felhívnád a nagy klubok figyelmét, de azt is tudja, hogy azzal, hogy a Juventusban játszik, már most Európa egyik legnagyobb klubjában szerepel.”
“Beszéltem vele, és elmondtam neki, hogyha továbbra is így dolgozik, akkor bármit elérhet a futballpályán.”

Pogba az elmúlt 4 mérkőzésen 4 gólt szerzett, és rajta volt az Aranylabdára nevezettek szűk, 23-as listáján is.

A Bianconeri szurkolói örülhetnek, ugyanis a játékos ügynöke, Mino Raiola néhány napja kijelentette, hogy januárban biztosan nem távozik Torinóból a középpályás, noha folyamatosan cikkeznek az újságok a nagyobbnál nagyobb ajánlatokról. 

Viszont ez nem jelenti azt, hogy nyáron nem távozhat a Polip, amivel tisztában van a Juventus edzője, Massimiliano Allegri is, aki szerint a világ legjobb középpályásává válhat Paul, és nyáron könnyen távozhat a Juventustól.

forrás: Juventusfc.hu