Recent comments

Friss Hírek

Nem lepne meg, ha Mkhitaryan a Juvéhoz kerülne

Az örmény támadó, Henrikh Mkhitaryan egykori mestere, Mircea Lucescu úgy véli, hogy nem jelentene nagy meglepetést, ha a játékos elhagyná a Borussia Dortmundot, s a Juventusnál folytatná pályafutását.

 
"Nem lenne meglepetés, ha a Juvéhoz kerülne." - nyilatkozta Lucescu a Tuttosportnak. "Ő egy olyan fickó, akinek fontos, hogy érezze a szeretetet, s a Dortmund túl nagy terhet helyezett a vállára. Úgy gondolom, hogy lejárt az ideje a Borussiánál."

Könnyen el tudom képzelni, hogy Llorente és Tévez, vagy bármelyik nagy bajnok mögött játszik. Mkhitaryan gyorsabban és többet fut, mint Sneijder. Henrikh egy teljes játékos, helyzeteket teremt, labdát szerez és kontratámadásra is képes. Most meg kell találnia a megfelelő környezetet. Németországban fenntartásokkal fogadták, mert örmény."

A Tuttosport arról is beszámol, hogy a Juventus már ajánlatot is tett a játékosért német klubnak, amelyet a Borussia Dortmund elutasított. 

A napilap úgy tudja, hogy a támadó ügynöke, Mino Raiola szeretné, ha létrejönne az üzlet, s mindent megtesz az ügy sikerének érdekében. A Juventus mintegy 2 millió euró fejében, hat hónapra szerette volna kölcsönözni az örmény játékost, azonban a dortmundiak nem fogadták el az olasz klub ajánlatát, s a becslések szerint a támadó játékjoga megközelítőleg 15-18 millió euróért cserélhetne gazdát.

Az ajánlat negatív fogadtatásának egyik oka lehetett, hogy a Borussia Dortmund nem szeretné elveszíteni játékosát a Juventus elleni Bajnokok Ligája párharc előtt.

A Sky Sport Italia szerint a Mkhitaryan képviseletét is ellátó Mino Raiola kedd délután Vinovóban tűnt fel.

forrás: juventuz.blog.hu