Recent comments

Friss Hírek

Bocchetti orvosin

A Milan megállapodott az orosz élvonalban szereplő Szpartak Moszkvával, így Salvatore Bocchetti kölcsönben a piros-feketéknél folytatja. 


Az olasz védő kedd este érkezett Milánóba és szerdán már orvosira jelentkezik.

A csapat a bajnokságban 20 mérkőzésen 25 gólt kapott, így a klub egy középhátvéd szerződtetésére szánta el magát. Korábban a Palermóban szereplő Ezequiel Munoz neve is felmerült, de úgy tűnik, hogy végül a Szpartak Moszkva védője lesz a befutó.

A Sky és a Tuttomercatoweb egybehangzó jelentései szerint Salvatore Bocchetti 6 hónapos kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Milanhoz. A piros-feketék kivásárlási opciót is kaptak az olasz hátvédre, melynek értelmében a szezon végén végleg megvásárolhatják.

Bocchetti képviselője, Andrea D’Amico elmondta, hogy a tárgyalások körülbelül másfél óra alatt lezajlottak és a két klub megállapodott.

Eközben a Milan Channel megerősítette, hogy Bocchetti szerdán vesz részt az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. Bocchetti számára nem ismeretlen Olaszország, hiszen korábban a Genoában és az olasz válogatottban is szerepelt.

A 28 éves középhátvéd piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 13 millió euróra becsüli.

forrás: acmilan.hu