Recent comments

Friss Hírek

Megérdemelt a győzelmünk

A Chievo elleni győztes mérkőzés után, a Juventus mestere, Massimiliano Allegri a meccs emberét, Paul Pogbát méltatta, s természetesen szó esett a játékost övező pletykákról is.


"Úgy gondolom, hogy Pogba kivételes gólt szerzett, s a második találat előtti megmozdulása hasonlóan kivételes volt." - nyilatkozta Allegri a Sky Sport Italianak.

"A mérkőzések megnyeréséhez nagyszerű játékosokra van szükség, máskülönben nem lennének olyan játékosok, akikért a klubok 100 millió eurót fizetnek. Ahogy az minden szakma esetében igaz, vannak szintek.

Paul rendkívül higgadt, fegyelmezett és okos fiú. Fejlődni akar, s ezt minden egyes edzés alkalmával bebizonyítja."

A Pogba esetleges távozásáról szóló pletykák kapcsán Allegrit megkérdezték arról is, hogy létezik-e érinthetetlen játékos, vagy mindenki pótolható.

"Sajnos az életben mindennek van ára. Nem gondolom, hogy ez olyan probléma volna, amivel jelen pillanatban foglalkoznunk kellene. Nehéz pótolni a világklasszis játékosokat, azonban lehetséges, ahogy a labdarúgás megy tovább.

Ugyanakkor Pogba mindössze 21 esztendős, még jó tíz-tizenöt év áll előtte, s ami még fontosabb, rendelkezik a képességekkel, hogy még jobb teljesítményt nyújtson, mint most."

A mérkőzés során lecserélésre kerülő Arturo Vidal láthatóan rendkívül dühösen hagyta el a pályát.

"Azért cseréltem le Vidalt, mert volt már egy sárga lapja, képes túl könnyelmű lenni, s néha túl lelkes, amivel a második lapot kockáztatja. Marchisio higgadtabb, ezért őt hagytam fent.

Közepes első félidőnk volt a Chievo nyomása miatt, azonban így is volt három-négy lehetőségünk arra, hogy megszerezzük a vezetést. A szünet után a csapat növelte az iramot, a Chievo visszaesett, s Pogba találata után minden könnyebbé vált.

A Chievo csak a legvégén veszélyeztetett, amikor támadásba lendültek, s ennek az volt az oka, hogy elaludtunk. Végül is megérdemelt a győzelmünk."

forrás: juventuz.blog.hu