Recent comments

Friss Hírek

Számunkra már minden meccs döntő

Komoly rangadóval veszi ma kezdetét a Serie A 20. fordulója: az esti Lazio-Milan összecsapás kitűnő kedvcsináló a forduló további meccseihez. 


A két, egyaránt 3. helyre hajtó csapat csatája látványos meccset ígér, ahol egyik csapat sem engedheti meg magának a hibázást. 

Meccs előtti interjújában erről is kérdezték Filippo Inzaghit, a Milan egyre nehezebb helyzetben lévő vezetőedzőjét, aki nem gondolja, hogy a mai meccs különösen nagy jelentőséggel bírna – éppen azért, mert véleménye szerint helyzetükből kifolyólag rájuk idén már csak döntők várnak.

“Az elnök Silvio Berlusconi hetente kétszer felhív. Teljes erejével a csapat mögött áll ebben a nehéz időszakban.” – kezdte nyilatkozatát egy kis hízelgéssel Pippo.

“Minden egyes meccs döntő számunkra. Nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül, de hiszem, hogy képesek vagyunk kimászni a gödörből. Keményen dolgozunk, és tudom, hogy a vezetőség és a csapat mögöttem áll, ez pedig erőt ad a folytatáshoz.”

“A kritikák segítenek erősebbé válni. Nagyon élveztem, amikor játékos voltam, ugyanezt kell tenniük a játékosaimnak is.”

A Milan fordított pályaválasztás mellett 3-1-re győzött a Lazio ellen a szezon első fordulójában, Inzaghi minden bizonnyal örömmel kiegyezne egy ugyanilyen eredménnyel ma este is.

forrás: azzurri.co.hu