Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Totti egy zseni

A Roma számára borzalmasan kezdődött a városi derbi, mert a Lazio már 2:0-ra vezetett a félidőben, azonban a második játékrészben Francesco Totti 2 góljával egyenlített a Roma.

 
"2:2-nél sokka jobb, amikor 2:0-ról állsz fel, mint fordítva. A srácok jól reagáltak és remek második félidőt produkáltak."- kezdte Garcia.

"A Lazionak nem volt annyi helyzete az első félidőben és ezek közül is a legtöbbet mi ajándékoztuk nekik. Ezen sokat kell javítanunk, mert tudtuk, hogy Candreva és Felipe Andreson gyorsasága mellett nem veszíthetünk el annyi labdát."

Gervinho hiányzásával a Romának változtatnia kellett a hadrendjén, hiszen az elefántcsontparti játékos az Afrika Kupán fog szerepelni.

"Az első félidőben jó volt a rendszer, az egyetlen probléma az volt, hogy Pjanic túl mélyen játszott és Tottinak a 16-oshoz kellett volna nagyon közel lennie. Ezen a meccsen Tottira nagyobb szükség volt a 16-oson belül és a második félidőben rákényszerítettük a Laziót a védekezésre. Olyan játékosokra volt szükségem, akik 100%-os állapotban vannak és Ljajic nem tudott 45 percnél többet játszani."

"A félidőben mondtam a srácoknak, hogy ez a meccs még nem ment el és ők bebizonyították ezt azzal, hogy kiegyenlítettek. A második félidőben zseniális 30 percet produkáltunk, nagyon jó játékot játszottunk és a bal szélen számos tetszetős támadást vezettünk, beleértve Holebasz beadását és Totti második gólját."

"Totti egy zseni, ezt most is bizonyította. Előre megmondta, hogy ez az ő meccse lesz és igaza lett."

Mattia Destro a kispadon kezdett és a hírek szerint a télen távozhat a Romától.

"Mattia remek játékos és még rengeteg meccs vár ránk a szezon második felében, ráadásul ott van még a kupa és az EL is. Lesz elég hely mindenkinek." 


forrás: asroma.hu