Recent comments

Friss Hírek

BOLOGNA: Serie A-s játékosokkal erősíthetnek

A tavalyi szezon során esett ki az első osztályból a Bologna, amely visszajutási célokkal vágott neki az idei Serie B-s szezonnak. 


A téli átigazolási időszakban két Serie A-s futballistával is vastagodhat a bolognaiak kerete.

A Fiorentina szép reményű szlovén futballistájával, Josip Ilicic-el a Corrierre dello Sport értesülései szerint már meg is született az egyezség, és a támadó középpályás a Bolognában folytatja karrierjét. Ilicic kölcsönbe, opciós joggal érkezhet a klubhoz, amelynek amennyiben összejön a nagy cél, azaz a Serie A-ba való feljutás, akkor 5 millió eurót kell fizetnie majd a firenzeieknek a szlovén játékos játékjogának végleges birtoklásáért.


Ilicic mellett szintén egy inkább támadásban jeleskedő középpályás, Riccardo Saponara, a Milan fiatal játékosa kerülhet Bolognába. Saponara nagy reményekkel érkezett Milánóba, azonban elvétve kapott csak lehetőséget a rossonerinél, és úgy tűnik, ezúttal elengednék őt a klubnál, Saponara pedig hajlik a váltásra. Vele kapcsolatban Ilicic ügyéhez hasonló megoldásról írnak, azaz Saponara is kölcsönbe érkezne Bolognába.

A Diego Lopez által vezetett Bologna 21 játéknapot követően 34 szerzett pontjával a rájátszást érő harmadik helyen áll a Serie B-ben, igaz, az egyből feljutást érő második helyen álló Frosinone neve mellett is szintén 34 pont áll.

forrás: azzurri.co.hu