Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Cerci góllal tér haza?

Szombaton este a Milan a Torino vendégeként lép pályára a Serie A 18. fordulójában.

 
A Torino a 14. helyen áll a bajnokságban 18 ponttal, a mérleg 4 győzelem, 6 döntetlen és 7 vereség. 

A rúgott gólok száma 12, a kapott góloké 18. A Toro az előző 5 mérkőzéséből egyet megnyert (Torino-Genoa 2-1), egyet elveszített (Juventus-Torino 2-1) és három alkalommal döntetlen született (Chievo-Torino 0-0, Empoli-Torino 0-0, Torino-Palermo 2-2). 

A házi góllövőlistát (csak bajnoki gólok) Fabio Quagliarella és Kamil Glik vezeti 4 góllal, míg Matteo Darmian, Josef Martinez, Bruno Peres és Alexander Farnerud 1 gólnál tart.

A torinói együttes 9 mérkőzést játszott hazai pályán a Serie A-ban, a mérleg 3 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség. Idegenben 8 meccsen a következő a mutató: 1 győzelem, 2 döntetlen és 5 vereség.

Giampiero Ventura, a Torino vezetőedzője kijelölte keretét a mérkőzésre.

A TORINO KERETE:

Kapusok: Luca CASTELLAZZI, Jean-Francois GILLET, Daniele PADELLI;

Védők: Cesare BOVO, Matteo DARMIAN, Kamil GLIK, Pontus JANSSON, Nikola MAKSIMOVIC, Cristian MOLINARO, Emiliano MORETTI, Bruno PERES, Gaston SILVA;

Középpályások: Marco BENASSI, Omar EL KADDOURI, Alexander FARNERUD, Alessandro GAZZI, Giuseppe VIVES;

Támadók: Fabio QUAGLIARELLA, Josef MARTINEZ, Facundo LESCANO.

A Milan a 7. a tabellán 25 ponttal, a mérleg 17 fordulót követően 6 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség. 

A gólarány 26-20. A rossoneri az előző 5 mérkőzéséből kettőt megnyert (Milan-Napoli 2-0, Milan-Udinese 2-0), kettőt elveszített (Milan-Sassuolo 1-2, Genoa-Milan 1-0) és egyszer döntetlen lett az eredmény (Roma-Milan 0-0).

A csapat legeredményesebb játékosa Jeremy Ménez 8 találattal. A második legeredményesebb játékos Keisuke Honda 6 góllal, míg Giacomo Bonaventura 3 gólnál jár.

A lombard együttes a Serie A-ban 9 mérkőzést játszott hazai környezetben, a mérleg 4 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség. Idegenben 2 győzelem, 5 döntetlen és 1 vereség a mutató.

Filippo Inzaghi, a Milan vezetőedzője kijelölte utazó keretét. A keretben nem szerepel Michelangelo Albertazzi, Daniele Bonera, Marco Van Ginkel, Keisuke Honda és Hachim Mastour neve.

A MILAN KERETE:

Kapusok: Christian ABBIATI, Michael AGAZZI, Diego LÓPEZ;

Védők: Ignazio ABATE, ALEX da Costa, Pablo ARMERO, Mattia DE SCIGLIO, Philippe MEXÉS, Adil RAMI, Cristian ZACCARDO, Cristian ZAPATA;

Középpályások: Michael ESSIEN, Nigel DE JONG, Riccardo MONTOLIVO, Sulley MUNTARI, Andrea POLI, Riccardo SAPONARA;

Támadók: Giacomo BONAVENTURA, Alessio CERCI, Stephan EL SHAARAWY, Jeremy MÉNEZ, M’Baye NIANG, Giampaolo PAZZINI.

A két csapat 188 alkalommal találkozott egymással és 69 Milan, valamint 54 Torino siker született, míg 65 alkalommal döntetlennel zárult a meccs. Ezeken a mérkőzéseken a Milan 283 gólt szerzett és 226 gólt kapott.

Érdekesség, hogy a Torino hazai pályán legutóbb 2001 novemberében tudta legyőzni a Milant, akkor 1-0-ra és Lucarelli volt a gólszerző.

A mérkőzés játékvezetője Gianluca Rocchi lesz. 

A 41 éves játékvezető 169 mérkőzést vezetett az olasz élvonalban. A Torinónak 23 meccsen tevékenykedett, a mérleg: 8 győzelem, 7 döntetlen és 8 vereség. Rocchi a Milannak 25 meccset vezetett, amelyek közül 6 győzelemmel, 8 döntetlennel és 11 vereséggel zárult.

forrás: acmilan.hu