Recent comments

Friss Hírek

Balotelli Franciaországba költözik?

Mario Balotelli. 


Egy név, amit minden futball szerető ember ismer. Tehetségét mindenki elismeri, ami miatt a legnagyobbak közé kerülhetne, de mégis jobban megmarad bennünk a viselkedése és hozzáállása miatt. 

Mindezek ellenére vannak olyan edzők, akik még mindig úgy gondolják, hogy na majd ők megnevelik. Ilyen esetekben könnyű dolga van Balotelli ügynökének, Mino Raiolának.

Persze azt tegyük hozzá, hogy eleddig csatárként hozta a kötelezőt, vagyis lövöldözgette a góljait. Főleg utóbbi ténynek köszönhetően érthető, ha Raiola szinte bárkinek be tudta ajánlani. Legutóbbi angliai kalandja a Liverpoolnál azonban merőben más. A botrányosan pocsék forma azt hiszem nem teljesen fedi le az őszi teljesítményét. Tizenegyszer lépett pályára a Liverpool mezében, de mindösszesen egy góllal járult hozzá a csapata bajnoki szerepléséhez.

Raiola tehát nincs könnyű helyzetben, mert Balotellinek nem való az angol környezet. Vagyis keresni kellene egy olyan országot, ahol Balotelli még nem szerepelt (le), és új lendületet vehet a jobb sorsra érdemes karrierje. 

A párizsi klubnál, a Paris Saint-Germainnél pedig úgy tűnik, hogy megüresedik egy csatár poszt. A francia csapat uruguayi csatára, Edinson Cavani ugyanis egyre közelebb kerül az angol Arsenalhoz. A Sportmediaset szerint, ha Cavani-üzlet létrejön, akkor komoly esély nyílhat Balotelli előtt.

forrás: azzurri.co.hu