Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Sneijder boldogan igazolna Torinóba

A Juventusszal hírbe hozott Wesley Sneijder ügynöke megerősítette, hogy az olasz klub valóban érdeklődik ügyfele iránt, s azt is elárulta, hogy a holland középpályás szívesen csatlakozna a torinói együtteshez.


A Galatasaray tartaná magát a szerződésben foglalt 20 millió eurós kivásárlási árhoz, azonban a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta egyértelművé tette, hogy csak abban az esetben születhet megegyezés, ha a törökök beérik egy ennél lényegesen alacsonyabb ajánlattal is.

"A Juventus meg akarja szerezni Sneijdert." - erősítette meg a híreket Guido Albers a holland De Telegraaf munkatársának.

"Ugyanakkor csak akkor foglalkozhatunk az olaszországi visszatérés lehetőségével, ha már megszületett a megegyezés a klubok között." - hűtötte le a kedélyeket a játékosügynök.

A hírek szerint a Juventus és a Galatasaray a szerdai nap folyamán egyeztetéseket tart Sneijder ügyében, s mindezt megerősítette Albers is.

"Valóban így van. Mindaddig azonban csak a Galatasarayra fog összpontosítani. Ha létrejönne az átigazolás, boldogan térne vissza Olaszországba, ahol a legnagyobb diadalokat aratta."

Mindeközben a Sport Mediaset arról számolt be, hogy Sneijder igent mondott a Juventusnak, s készen áll arra, hogy visszatérjen Olaszországba, így már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással. A hírforrás úgy tudja, a Juventus maximum 7.5 millió eurót hajlandó fizetni a holland középpályásért, míg a Galatasaray 10 millió eurót remél az üzlettől.

forrás: juventuz.blog.hu