Recent comments

Friss Hírek

TOTTI: A személyes rekordok csak egyenes következmények

A Bajnokok Ligája E-csoportjában az angol Manchester City az AS Romát fogadta, és 1–1-es döntetlen született a rangadón.  



Az angolok hamar előnybe kerültek Sergio Agüero tizenegyesből szerzett góljával, amelyet a 38 évesen és 3 naposan kapuba találó, s ezzel BL-korrekorderré avanzsáló Francesco Totti egyenlített ki.

„Bizonyítottuk az értékünket, és hogy mit érhetük el. Az egész kilencven percet tekintve nekünk voltak a tisztább helyzeteink és nyerhettünk is volna – mondta a meccs után az olasz együttes capitanója. – Hátrányba kerültünk rögtön az elején, de gyorsan egyenlítettünk, ami sosem könnyű Európa egyik legjobb csapata ellen.”

„Az a célunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk, még ha tudjuk is, hogy az olyan riválisokat felvonultató csoportból, mint a Bayern München vagy a Manchester City, nem könnyű a továbbjutás, hiszen ők a mi szintünkön vannak, ha nem feljebb. De ha így játszunk, elérhetjük a céljainkat” – tette hozzá Totti, aki a rekorddal nem különösebben akart foglalkozni.

„Őszinte leszek, egyáltalán nem gondolkoztam rajta. Mindig inkább a csapat jár a fejemben, mint a saját eredményeim, ez tart a pályán már hosszú ideje. Ha betalálok, a csapat számára szerzek gólt, ennek csak egyenes következményei a személyes rekordok.”

forrás: NSO