Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Higgadtnak és elszántnak kell maradnunk

A Juventust irányító Massimiliano Allegri elárulta, hogy még csupán Carlos Tévez és Arturo Vidal helye biztos az Olimpiakosz Pireusz elleni kezdőcsapatban, s még számos poszton nem született végleges döntés.


"Tizennyolc játékost hoztam, plusz a kapusokat, s mindannyian rendelkezésre állnak." - nyilatkozta a Juventus mestere a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

"Még számos döntés vár rám. Biztos lehetek Vidal és Tévez, valamint a négy védő felől, azonban ez nem jelenti azt, hogy négy védővel állunk majd fel."

"Arturo már jobb teljesítményt nyújt, s az elmúlt napok során végzett edzéseken javult az erőnléte. Remélem este egy kiváló Vidalt látok majd, s jóllehet még nincs százszázalékos állapotban kilencven percre, remélhetőleg jó formában lesz."

Fontos eldöntendő kérdés számára, hogy a gólínségben szenvedő Fernando Llorente, vagy az eddig kevés játéklehetőséghez jutó Álvaro Morata legyen-e Carlos Tévez éktársa Athénban.

"Morata kiváló játékos, hatalmas tehetséggel, így mérlegelni fogom, hogy ő vagy Llorente kezdjen-e. Morata igazán sokat fejlődik."

Az Olimpiakosz Pireusz semmi esetre sem tekinthető könnyű ellenfélnek, hiszen a tavalyi döntős Atlético Madrid végül vereséggel távozott a görög fővárosból a csoportkör első játéknapján.

"Milyen szalagcímet adnék ennek a mérkőzésnek? Nem döntő jelentőségű, de fontos. Ma Athénban játszunk, majd tizenöt napon belül újra találkozunk Torinóban. A megfelelő teljesítményre lesz szükségünk minden szempontból."

"Nagy tiszteletben tartjuk az Olimpiakoszt. Megverték az Atléticót, jó labdarúgást játszanak, továbbá egy olyan edzőjük van, aki elhozta a spanyol mentalitást Spanyolországba, vagyis a labdabirtoklásra és a passzokra összpontosítanak."

"Nehéz lesz számunkra és számukra is, hiszen a Bajnokok Ligája mérkőzések soha sem egyszerűek. Meg kell találnunk a módját, hogy korlátozzuk a legfőbb erősségeiket."

A Juventus tavaly nagy meglepetésre, már a csoportkörben elvérzett, s a klub nem engedheti meg magának, hogy idén is hasonló csorba essen a tekintélyén.

"A Bajnokok Ligája továbbjutás alapvető jelentőségű, így egyáltalán nem hibázhatunk. A hangulat tüzes lesz, s a szurkolók megpróbálják majd segíteni csapatukat, azonban a pályára lépő játékok azok, akik eldöntik a mérkőzést."

"Higgadtnak és elszántnak kell maradnunk, hogy tartalmas és taktikus mérkőzést játsszunk."

Tv: Digi Sport 2  20.45 

forrás: juventuz.blog.hu