Recent comments

Friss Hírek

ZAZA: A Juve egy álom

A Sassuolo támadója, aki a hazai csapat vezető találatát szerezte a Juventus ellen, a mérkőzés lefújását követően elárulta, hogy a jövőben szívesen csatlakozna a zebramezes együtteshez. 


Az Öreg Hölgy a nyári átigazolási időszak során adta tovább a válogatott góllövőjének játékjogát a Sassuolónak, azonban a két klub közötti megegyezés visszavásárlási jogot biztosít a torinóiak számára.

A 23 esztendős támadó kiváló formában teljesít, s bemutatkozhatott a Juventus kispadjáról távozó Antonio Conte által átalakított nemzeti csapatban is.

"Találkoztam Marottával és Paraticivel az öltözőben, ők gratuláltak nekem, én pedig megígértem nekik, hogy más csapatok ellen is betalálok majd." - nyilatkozta Zaza a Tuttosportnak az 1:1-es döntetlennel záruló mérkőzést követően, mikor az újságírók a jövőjéről kérdezték.

"Egy álom volna, a Juve a létező legjobb klub, ahova csak igazolhatnék, s ahol csak játszhatnék." - mondta a mindig rendkívül szimpatikusan nyilatkozó Zaza az esetleges torinói folytatásról.

A jelenlegi szezon során Simone Zaza hat bajnoki mérkőzésen szerzett két találatnál, valamint két válogatott szereplés alkalmával gyűjtött egy találatnál jár.

forrás: juventuz.blog.hu