Recent comments

Friss Hírek

SACCHI: A Juve nincs felkészülve Európára

A Milan egykori edzője, Arrigo Sacchi legfrissebb nyilatkozatában kritizálta a Juventust, amiért nem volt képest elég jól alkalmazkodni az európai versenysorozatban elvárt szinthez.


Az Öreg Hölgy csapata kikapott az Olimpiakosz együttesétől idegenben egyetlen góllal, amelyet Pajtim Kasami szerzett az első félidőben, a második félidőben pedig eredménytelenül rohamozott az olasz rekordbajnok, az eredményen már nem tudott változtatni.

„A Juventus az utóbbi időben sorozatosan küszködik a Bajnokok Ligájában” - mondta az AC Milan együttesével számos olasz és európai címet begyűjtő olasz szakember a Mediasetnek.

„Európában más fajta futballt kell játszani, és a Juventus még nem volt képes ezt a minőségbeli ugrást végrehajtani, bár hozzá kell tenni, nem is volt szerencséjük a második félidőben.

Mindent az első félidőben nyújtott átlagos teljesítménnyel rontottak el, amelyből az egyetlen kiemelhető esemény az Olimpiakosz gólhelyzete volt.

A futballunk az egyéni megmozdulásokon alapul, az alacsony tempón. Azonban ez nem folytatható minden szinten, mivel Európában teljesen másról szól a futball.

Az Olimpiakosz kísérletet tett a gólszerzésre, míg Olaszországban vannak csapatok, amelyeket mintha soha nem akarnának gólt lőni az ellenfélnek.” - terjesztette végül ki kritikáját a teljes olasz futballra a szakember.

forrás: juventuz.blog.hu