Recent comments

Friss Hírek

SAMPAOLI: A Juve nem kérte Vidal távozását

A chilei szövetségi kapitány legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, hogy nincs semmilyen nyomás a Juventus részéről, hogy visszaengedjék Torinóba Arturo Vidalt a válogatott keretből, és ilyen kérésnek amúgy se tennének eleget.


A középpályás behívót kapott a válogatotthoz, és a hétvégén végigjátszotta a mérkőzést, azonban ismét fájdalmat érzett a térdében.

Ezt követően olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Juventus azt kérte a chilei szakmai stából, hogy bocsássák vissza Torinóba középpályásukat, hogy a klub orvosai vizsgálatokat hajthassanak végre a futballistán.

„Arturo Vidal nagyszerűen érzi magát, a formáját jól fogja tükrözni az idő, amelyet a pályán fog tölteni.” - nyilatkozta Jorge Sampaoli.

„Folyamatos a párbeszéd a Juventusszal, senki nem kényszerített minket vagy próbált nyomást helyezni ránk ez ügyben, azonban ilyen kérés esetén minden bizonnyal elutasító lett volna válaszunk.A klubok kérhetnek, amit csak akarnak, azonban végső soron a döntés a mi kezünkben van. Szükségünk van Arturóra a keretben.”

Chile következő mérkőzése Bolívia elleni barátságos meccs, amelyen várhatóan az Inter futballistája, Gary Medel is játszani kíván annak ellenére, hogy legutóbbi mérkőzésen két fogát veszítette el, illetve nyelvét is össze kellett varrni a meccset követően.

forrás: juventuz.blog.hu