Recent comments

Friss Hírek

EL: Hazai pályán szenvedett az Inter, simán nyert a Torino

A labdarúgó Európa-liga 3. fordulójában megszenvedett az Internazionale odahaza a St.-Étienne csapatával, a végén az egy pontnak is örülhetett.


Jó tízezer francia drukker kísérte el a St.-Étienne-t a milánói túrára, meglepetést várva a bajnokságban botladozó Inter ellen, míg az olaszoknál a legfontosabb hír a mérkőzés előtt Massimo Moratti távozása volt: a klub közelmúltjának leginkább meghatározó alakja lemondott tiszteletbeli elnöki posztjáról, így 19 év után elhagyta a klubot. 

Nem csalatkoztak szimatukban a gall szurkolók, mert az első félidőben a hazaiaktól csak az egykori St.-Étienne-játékos, Fredy Guarín iparkodott, míg a vendégektől Kévin Théophile-Catherine és Franck Tabanou többször is megdolgoztatta Juan Carrizo kapust.

A fordulást követően sem ébredt fel az Inter, ám előbb Tabanou, majd a cserecsatár, Kévin Monnet-Paquet sem volt képes kapuba találni az ötös sarkáról; igaz, Zdravko Kuzmanovics is megismételte ezt a mutatványt.

Egyik háló sem rezdült meg, és az egy pontnak is tudott a végén örülni a népes gall tábor – az AS zsinórban harmadik csoportmérkőzésén is gól nélküli döntetlent játszott.

 F-CSOPORT
Internazionale–Saint-Étienne 0–0



A Torino megérdemelt győzelmet aratott a szerzett gól és pont nélkül álló HJK ellen. 

Az olaszok első találatát Cristian Molinaro szerezte, a második félidőben Amauri hálószaggató találattal állította be a 2–0-s végeredményt.

B-CSOPORT
Torino–HJK Helsinki 2–0 (Molinaro 35., Amauri 58.)


forrás: NSO