Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Taktikus mérkőzésre számítok

Massimiliano Allegri nem tartja kizártnak Alvaro Morata kezdetését az Atlético Madrid ellen.


„Nagyszerű teljesítményt kell nyújtanunk és pozitív eredménnyel hazatérnünk” – mondta a Juve trénere az Estadio Vicente Calderonban. „Nehéz mérkőzés lesz, az Alético agresszívan játszik és pontrúgásból nagyon erősek. Taktikus mérkőzésre számítok. Ez a csapat sikeresen átvette Simeone karakterisztikáját, mentálisan nagyon erősek, egységesek és 95 percen át képesek nyomás alatt tartani ellenfelüket. Ne felejtsük el, hogy Simeone La Liga győzelemre vezette ezt a gárdát és Bajnokok Ligája sikerük is csak egy percen múlt.”

A Milan pont azelőtt menesztette Allegrit, hogy megmérkőzött volna a Matracosokkal a BL tavalyi kieséses szakaszában.


„A sorsolás szeszélye folytán végül megmérkőzök az Atlético Madriddal.”

Andrea Pirlo, Andrea Barzagli és Romulo játékára sem számíthat a tréner, aki nem nevezte meg Carlos Tévez szerda esti csatártársát.


„Morata, vagy Llorente lesz. Morata jól szállt be a kispadról a szombati Atalanta elleni mérkőzésen, megszerezte első gólját, aminek nagyon örülök. Cáceres ismét a kezdőcsapatban kaphat helyet. Eme találkozó különösen jó teszt lesz védőink számára, akiknek olyan támadókkal kell majd megbirkózniuk, mint Mandzukic.”


Allegrit az idei BL-célokról is faggatták.


„Nincsenek különösebb céljaink, mindig a legjobb teljesítményre törekszünk. Az abszolút minimum a következő körbe való bejutás, azután meglátjuk, meddig jutunk el.”

Tv: Digi Sport 1 20.45

forrás: juventushungary.hu