Recent comments

Friss Hírek

TOTTI: Tovább kell lépnünk

Francesco Totti szerint a Romának mindenképpen tovább kell lépnie a Juventus elleni meccset követően, viszont amit ő nyilatkozott utána, az teljes mértékben helyes volt.

 
Tottit többen kritizálták, köztük Gigi Buffon is, a meccset követő nyilatkozatáért, azonban a Roma csapatkapitánya nem bánta meg az akkor mondottakat.

"Gigi és én másképpen látjuk a dolgokat."- kezdte Totti a Gazzetta dello Sport-ban megjelent kérdezz-feleleket.

"A Juventus elleni vereség? Tovább kell lépnünk, szombaton a Chievóval játsszunk, ami nagyon fontos meccs lesz. Szurkoljanak sokan és minél többen jöjjenek ki a stadionba, mert szükségünk van a szurkolóink támogatására."

"Hogy sikerül-e továbblépni? Ha a Juventus elleni meccsre gondolok, akkor nagyon fontos, hogy tovább tudjunk lépni a dolgokon. A vita nem lehet hatással a pályán nyújtott teljesítményünkre."

"Hogy túlzó lett volna a nyilatkozatom? Nem hiszem, őszintén úgy gondolom, hogy nem volt túlzó. Viszont úgy éreztem, hogy nem szabad magamban tartani a dolgokat, ezért sem mondom azt, hogy rossz dolog volt beszélni a hibás döntésekről."

Totti beszélt a céljairól is, miszerint szeretné beérni Silvio Piolát a Serie A örök góllövőlistáján.

"Engem mindig ugyanaz ösztönöz a pályán és egészen addig fogok játszani, amíg jól érzem magam. Persze a szurkolók szeretete, a szenvedély, az engem mindig körülvevő figyelem mindig fontos volt nekem és segített abban, hogy a legjobbamat nyújtsam."

"Silvio Piola rekordja? Hiszek abban, hogy sikerülhet beérnem. Persze tisztában vagyok azzal, hogy nehéz lesz, de célom elérni. Mondjuk szívesen elcserélném bármilyen személyes sikeremet egy fontos sikerre, amit a Roma ér el. Hatalmas elégtétel lenne számomra."

"Mi az álomcsapatom? De Sanctis, Maicon, vagy Cafu a jobb oldalon, Candela a balon és Samuel és Aldair középen. Pjanic, Giannini és De Rossi a középpályán, valamint ketten a Cassano, Montella és Batistuta hármasból a támadósorban velem. Az edző pedig Garcia." 


forrás: asroma.hu