Recent comments

Friss Hírek

BOLOGNA: Kobe Bryant mint csapattulajdonos?

A nemrégiben tulajdonosváltáson átesett másodosztályú Bologna csapatával kapcsolatosan pár napja még arról cikkeztek, hogy a korábban az Intert, a Manchester Cityt és a Galatasarayt is dirigáló Roberto Mancini lehet a jelenleg másodosztályban vitézkedő alakulat edzője.


Az új elnök, Joe Tacopina - aki egyébként híres ügyvédnek számít az egyesült Államokban, illetve a Roma alelnöke is volt már – reflektált azon híresztelésekre, miszerint az NBA-sztár Kobe Bryant befektetővé válna, illetve a csapat volt csatára, Marco Di Vaio is vezetőségi tag lehet.


Egy sajtókonferencia keretein belül Tacopina az alábbiakat nyilatkozta:

” Hatalmas ovációval fogadtak ma. Arra fogunk törekedni, hogy a Bolognát újraélesszük, mivel szeretnénk egy ilyen dicső múlttal rendelkező csapatot visszavezetni a csúcsra. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a klubot irányíthatjuk, hiszünk a jövőben és fontos projektek elébe nézünk. Terveink hosszútávúak és évtizedekig tartanának.”

“Újra lehetőséget biztosítunk a teljes szezonra szóló bérletek értékesítésére, amely azt mutatná, mennyire is fontosak számunkra a Bologna fanatikusai, szimpatizánsai. Szeretném, ha a drukkerek tudnák, az ő álmuk a mi álmunk is.”

Az ex-Bologna és Monreal Impact csatár, Marco Di Vaio is jelen volt a konferencián és könnyen lehet, hogy a jövőben fontos pozíciót fog betölteni a klubnál.

Sajtóhírek szerint az egyik beruházó az amerikai kosárlabda bajnokságban szereplő sztár játékos, Kobe Bryant lehet, aki meglehetősen nagy olasz foci kedvelő hírében áll. Tacopina erre így reagált:

“Sok dologról esett már szó. Amennyiben potenciális partnerként fogunk róla beszélni, szóvá fogjuk tenni, de egyelőre semmi konkrétum nincs.”

forrás: azzurri.co.hu