Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nagyszerű meccset kell játszanunk

A Roma mestere elismerte, hosszú még az út a csapat számára, amivel Európa elitjébe érhetnek és komoly tényezővé válhatnak.

 
A Roma súlyos vereségét követően szerdán kikapott a Juventus is a BL-ben, majd csütörtökön a Napoli maradt alul svájci ellenfelével szemben.

"A Bajnokok Ligája és Európa Liga első fordulója után az olasz csapatok álltak a legjobban. Most pedig egy másik szélsőségről beszélünk, pedig Olaszországban olyan csapatok vannak, amelyek régebben többször is megnyerték a BL-t. Az illetékes emberek feladata, hogy ezeket a csapatokat újra a megfelelő szintre hozzák."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Amit én tudok tenni az az, hogy a Romát erre a szintre hozom és kedden láthattuk, hogy azért még hosszú út áll előttünk."

Amikor utoljára 2007-ben szintén a BL-ben kikapott a Roma ugyancsak 7:1-re, akkor utána azzal a Sampdoriával játszott bajnokit, aki ellen most is pályára lép szombaton és Garcia szeretne hasonló eredményt elérni-

"Ez lehetséges. Olyan csapatot fogok pályára küldeni, amelyik a legesélyesebb a győzelemre. Nyilvánvaló, hogy fontos az eredmény, de az eredmény mindig annak a következménye, hogy mit csinálsz a pályán. Tudjuk, hogy Genoába nehéz meccs vár ránk, de tudnunk kell jól játszani és nyerni bárki ellen."

Ahhoz, hogy a kedden történteket elfelejtsük, mindenképpen nagyszerű meccset kell játszanunk. A keddi nap megmutatta, hogy a Bayern erősebb, mint a Roma, de a különbség túlságosan is nagy volt, ezért is beszéltem róla úgy, mint egy balesetről. Ez olyan, mint amikor évekig vezetsz és nem történik semmi, majd egyik nap karambolozól. Utána vissza kell ülni az autóba. 


forrás: asroma.hu