Recent comments

Friss Hírek

CALLEJÓN: Hiszünk a Scudettóba

A Napoli spanyol szélsője, José Callejón adott nyilatkozatot a közelmúltban, amiben elmondta: hisznek Rafael Benítez munkájában, annak ellenére, hogy sok kritika érte a hispán mestert a közelmúltban.


A Napoli talán nem úgy szerepelt az elmúlt időszakban, ahogy arra számítani lehetett: a déli klub elbukta a Bajnokok Ligája-selejtezőt is az Athletic Bilbaóval szemben, pedig az idei nyári keret már valóban Rafa Benítez kedvére lett átalakítva.

“Mindig a maximumra törekedek, és követem az edzőm tanácsait. Olaszországban rengeteget fejlődtem, azon vagyok, hogy ez folytatódjon. Egyértelmű, hogy szeretnék bekerülni a spanyol válogatottba. Scudetto? Még hiszünk benne. A Juventusnak és a Romának valóban kiváló kerete van, azonban korai lenne még lemondani bármiről. Nápolyban imádják a futballt. Benítez nagy tiszteletnek örvend, rengeteg mindent nyert már csapataival. Az elmúlt évben jól teljesítettünk vele, és nincs kétségem a felől sem, hogy ezzel a munkával és hozzáállással idén is eredményesek leszünk vele.” – mondta el Callejón.

A spanyol játékos tavaly 15 gólig jutott a Serie A-ban, míg idén hat meccsen már négy találatot szerzett, a Napoli viszont már kétszer is kikapott, és 10 pontjával csak a hetedik a tabellán.


forrás: azzurri.co.hu