Recent comments

Friss Hírek

QUAGLIARELLA: Nem bánom a távozásomat

Fabio Quagliarella határozottan elutasított bármilyen feltételezést, miszerint megbánta volna távozását a Juventustól a város másik Serie A-ban képviseltetett csapatához, a Torino FC-hez, miután góljával győzelemhez segítette jelenlegi  klubját egykori egyesülete, az Udinese elleni mérkőzésen.


Fabio Quagliarella a hatvankettedik percben fejelte a gólt, amivel a torinói bikák megszerezték a győzelmet, és feljöttek a bajnokságban a tizenkettedik helyre.

„Próbálom elvégezni a feladatom, ez pedig az, hogy minél több gólt szerezzek, amellyel biztosítható a győzelem.” - nyilatkozta a 31éves játékos a Sky Sports Italia mikrofonja előtt a meccset követően.

„Az Udinese erős csapat, és keményen meg kellett küzdeni ellenük. Jó emlékeim vannak Udinéből.”

A Juventus egyik igazgatója, Fabio Paratici is a lelátóról nézte meg a vasárnapi meccset, az Udinese és Torino összecsapását.

„Köszöntem neki, barátok vagyunk.” - mondta hűvösen Fabio Quagliarella. „Nem, nem hiszem, hogy megbántam volna a távozást a Juventustól. Minél több idő telik el, annál biztosabb vagyok benne. Jól mennek a dolgok, és remélem, hogy ez így fog folytatódni.”

A Juventusban csak epizódszerepekhez jutó csatár a jelenlegi szezonban már öt gólnál jár a Torino mezében, az összes kiírást figyelembe véve.

forrás: juventuz.blog.hu