Recent comments

Friss Hírek

MANCINI: A Roma nem fog tudni beleszólni, a Juve újabb diadalmenetébe

Roberto Mancinivel készített interjút a La Stampa nevű újság, hogy mondja el a gondolatait a Serie A nagyobb csapataival kapcsolatban. 


A 49 éves, jelenleg munkanélküli olasz trénert annak apropóján kérdezték, hogy a Bologna csapatával kezdik összeboronálni.

A Juventus-szal kapcsolatban az a – nem meglepő – véleménye, hogy az egyetlen csapat jelenleg Olaszországban, amely a Scudetto valódi várományosa. 

A legnagyobb kihívója az AS Roma csapata, amely megérdemelte volna – Mancini szavai szerint -, hogy egyenlő bánásmódot kapjon a derbin. Azonban bámennyire is jól erősítettek nyáron a Farkasok és bármennyire is vannak fizikálisan jó állapotban, nem szólhatnak bele a Juventus újabb diadalmenetébe.

A Napolit komoly esélyesnek nevezte meg, aki meg tudja szorítani a torinóiakat, de az nem ebben az évben várható. A milánói klubok kapcsán is elmondta a véleményét. Mancini szerint az Internek idő kell még, hogy a játékrendszerüket megtisztítsák a nehézségektől. 

A Milannal kapcsolatban azt mondta, hogy Inzaghi személye lehet az, ami elindíthatja a csapatot a siker útján. Inzaghit ugyanis szeretik a játékosai, és így könnyen kihozhatja belőlük a maximumot.

Természetesen a Sampdoria csapatával kapcsolatban is megkérdezték Mancinit, mivel nagyon szép emlékeket őriz a genovai csapatról, hiszen játékos éveinek legszebb részét itt élte meg. A tulajdonosváltáson átesett genovai csapat szerinte jó kézbe került, mert az új tulajdonos képes és akar is invesztálni a csapatba.

forrás: azzurri.co.hu