Recent comments

Friss Hírek

BALOTELLI: Bravó, Italia! Gratulálok, Pellé!

1-0-s győzelmet aratott tegnap este Máltán az olasz labdarúgó-válogatott, így a csapat háromból hármat nyerve tanyázik a selejtezőcsoport élén, Conte pedig 4 meccs után még hibátlan a válogatottal. 


A siker után kissé talán meglepő módon Mario Balotelli is gratulált a csapatnak. 

Az örök fekete bárány Conte kinevezése óta még nem kapott meghívót a nemzeti tizenegybe, ugyanakkor a Juventus egykori trénere kijelentette: ha Balotelli profin viselkedik majd és a formája is megfelelő lesz, ugyanúgy be fog kerülni a válogatottba, mint bárki más. Addig azonban Conte más vizeken evezget, kinevezése óta Immobile, Zaza, illetve újabban Graziano Pellé jelentik nála az opciókat csatár poszton.

A Southamptonban légióskodó Pellé tegnap este ráadásul élete első válogatott meccsén rögtön győztes gólt szerzett, amivel tovább ronthatja a Liverpoolban egyelőre várakozáson alul teljesítő Balotelli dolgát. A balhés támadó azonban mindezek ellenére a jelek szerint nem orrolt meg sem Contéra, sem Pellére, Balo Instagramján keresztül üzent a hétfői meccs után a csapattársaknak és a győztes gólt szerző támadónak is.

“Bravó, Italia! Gratulálok, Pellé, csak így tovább!” – írta a feltöltött kép alá Balotelli, aki úgy tűnik, belátta, csak megfelelő alázattal lehet esélye újra a címeres mezre.

Balotelli leghamarabb a két novemberi meccsre kaphat újfent behívót, ekkor a horvátok elleni Eb-selejtezőn és az albánok elleni barátságos meccsen vitézkedik majd az Azzurri.

forrás: azzurri.co.hu