Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Sikeresen túl vagyunk a hétközi vereségen

A francia tréner szerint a Roma sokkal többet birtokolta a labdát, csak sajnos ez nem mutatkozott meg gólokban.


"Nehéz volt ezen a pályán gyorsan és pontosan járatni a labdát. A statisztikát nézve látszik, hogy nem lőttünk eleget kapura a 3 pont megszerzésének reményében."- kezdte Garcia.

A Marassi pályájának talaja nagyon rossz állapotban volt, köszönhetően az elmúlt napok heves esőzésének.

"65%-ban birtokoltuk a labdát, de egy kis szerencsére is szükségünk lett volna. Összességében elégedett vagyok a látottakkal ezen körülmények között. Volt 20 kapura tartó lövésünk, de ebből nem volt elég kaput eltaláló lövés, ezzel jóval alatta voltunk a megszokottnak. Szerintem mindenki a maximumot nyújtotta és a hozzáállás is megfelelő volt, ezzel pedig egy edző csak is elégedett lehet."

Francesco Totti a várakozással ellentétben újra kezdő volt, míg Mattia Destro a kispadon kezdett csak.

"Kedden csak fél meccset játszott, tehát fizikálisan remek állapotban volt és ezen az estén keményen dolgozott még a védekezésben is. Egy ilyen pályán egy csatárnak sem könnyű a dolga, ezért elégedett vagyok a csapatkapitánnyal."

A Romának továbbra is sok a sérülje és közülük nagyon hiányzik Strootman és Castan.

"Nem hiszem, hogy kifejezetten bizonyos játékosok hiányoznak, de az egyértelmű, hogy a védelemben és a középpályán emiatt szinte mindig ugyanazok játszanak. Pjanicot pihentetnem kellett és láthattuk, hogy Florenzi is a maximumot nyújtotta egy teljesen más poszton. Az a baj a sok sérülttel, hogy mindig ugyanazok játszanak és ez elkerülhetetlenül kihat az allóképességre."

"Szerintem megfelelő volt a hozzáállása a csapatnak egy olyan ellenféllel szemben, amelyik veretlen a bajnokságban és a harmadik helyen áll, ez pedig azt jelenti, hogy sikeresen túl vagyunk a hétközi vereségen." 


forrás: asroma.hu