Recent comments

Friss Hírek

PIRLO: Balotellinek éreznie kell a bizalmat

Az utóbbi hetek egyik fő témája Liverpoolban és az olasz válogatottnál is, mi legyen Mario Balotellivel. 


A válogatott csatár a nyáron klubot váltott, a Milanból a Liverpoolhoz igazolt, de még csak egy gólig jutott, ami egy gólvágótól igen kevés.

A liverpooli szurkolók már megtalálták maguknak, ki is fütyülték, aztán volt mezcserés botránya, meg rendőrségi feljelentés is érkezett már ellene, szóval egy a lényeg kicsit zűrös a helyzet körülötte, ráadásul még a válogatott keretéből is kikerült.

Pirlo viszont kiállt a játékos mellett, kiemelte, hogy ismeri Balotellit, akit nagyszerű játékosnak tart, de szeretni kell őt, éreznie kell a felé irányuló bizalmat.

Kiemelte a média figyelmét is, attól is különbözik Balotelli a legtöbb játékostól, hogy átlag feletti médiafigyelmet kap, ami nem biztos, hogy jó a játékosnak. De számára nem kérdéses a tehetsége, játszott vele és tudja mennyire jó játékos. A Liverpool edzőjének felelőssége is, mennyire tudja a helyes irányban tartani Balotellit.

Korábbi nyilatkozatok alapján Brendan Rodgers meg van elégedve a játékos munkájával, akin látja, mindig arra törekszik, hogy jobb játékos legyen belőle. Rodgers kiemelte már többször is, hogy nem Suárez helyére igazolták Balotellit, szóval ne várjanak annyi gólt tőle, mint az uruguayi támadótól, akit meg pótolhatatlan játékosnak tart.

forrás: focimagazin.hu

Már csak az a kérdés, hogy Balotelli megtalálja-e a góllövő cipőjét és ebben az esetben maradhat-e tavasszal is a klubnál. Az angol lapok már arról pletykálnak, hogy a Liverpool a januári átigazolási szezonba lemond a játékosról.